credits : Letim Weddings

credits : Letim Weddings

In de zomer van 2004 heb ik mijn eerste bruidsreportage gefotografeerd, het was spannend maar ik wist gelijk dat ik mijn passie had gevonden. Ik hou van feestjes waar mensen de liefde samen vieren. Wanneer een bruid word weggegeven door haar vader of tijdens een mooie speech krijg ik ook kippenvel of tranen in mijn ogen. Nu dat we zelf zijn getrouwd beleef ik bruiloften intenser, want er is niks mooiers dan de liefde vieren met je aanwezige gasten, een bruidspaar als stralend middelpunt. Het is een voorrecht om een zo bijzondere dag voor mensen vast te mogen leggen en er een blijvende herinnering van te creëeren.

Ik kan echt niet zonder mijn camera en word erg gelukkig van fijne plaatjes. Het is het mooiste beroep dat er is en het is waanzinnig om dit iedere dag te mogen doen. Onlangs zijn wij zelf getrouwd in mijn moederland Kroatië en vastgelegd door de fantastische Tatjana van Letim Weddings. 

Naast mijn trouwreportages werk ik ook als free lance fotografe voor uiteenlopende opdrachtgevers aan verschillende opdrachten; food-, life style-, product-, fashion- en event- fotografie. Met een eigen professionele studio fotografeer en werk ik in Arnhem maar mijn werk brengt mij op de leukste plekken door heel Nederland en ook weleens daarbuiten. Bekijk mijn free lance website voor een indruk: www.studiomashabakker.com


Trouwlala_byMashaBakker-9025.jpg

Bij een bruiloft komen verschillende beroepen en diensten elkaar tegen daarom heb ik in 2012 samen met een aantal collega's Trouwlala opgericht. Trouwlala bestaat uit professionals met een passie en expertise voor trouwen. Wij schrijven blogs, inspireren, geven tips, werken aan prachtige sfeer shoots en organiseren ieder jaar een trouw event in Stadsvilla Sonsbeek. De styled shoots in mijn portfolio zijn een resultaat van onze samenwerking! Klik op deze link om onze pagina te bezoeken


Studio_byMashaBakker-2964.jpg

Mijn studio is gevestigd in het oude buurthuis van het Modekwartier. Aan de Oost Peterstraat, een zijstraatje van de Klarendalsweg in Arnhem. De ruimte is gelegen op de 2de etage en heeft een enorm raam op het zuiden, hierdoor heb ik fantastisch licht en werk ik zowel met daglicht als kunstlicht tijdens shoots. Deze heerlijke werkruimte gebruik ik om mensen te ontvangen, achter de computer te zitten voor de nodige nabewerking en er vinden (uiteenlopende) shoots plaats. Ik zit in het hart van het zogeheten Modekwartier er zijn leuke winkels en restaurants te bezoeken.