Ik mag emoties vastleggen en hele bijzondere momenten voor mensen en het laat mij nooit ongeroerd. Ik probeer van de laatste trends op de hoogte te blijven en heb binnen dit vakgebied een eigen stijl ontwikkeld. Ieder bruidspaar creëert een eigen sfeer op hun bruiloft waar hun persoonlijkheid in terugkomt. Voor mij de uitdaging om dit vast te leggen, iedere bruiloft is uniek en even speciaal. Als ik aan het werk ben dan probeer ik dat zo ontspannen mogelijk te doen en probeer ik onopvallend alle momenten, emoties en details vast te leggen.

M&K_byMashaBakker-5431.jpg

Mijn werkzaamheden en investering voor het fotograferen van een bruiloft zien er als volgt uit: voor de meeste reportages geldt dat ik 2 tot 3 dagen inplan aan voorbereidingen, reistijd, fotografie, afwerking en aanlevering van de foto's. Bij interesse maak ik graag een afspraak met een toekomstig bruidspaar om (vrijblijvend) kennis te maken, wensen door te spreken en mijn werk verder toe te lichten met o.a. een voorbeeld album. We bespreken jullie dag en kijken naar de planning, uiteraard een perfect moment om alle vragen te stellen en te zien of er een klik is. De verlovingsshoot is voor een leuke kennismaking met mij als fotografe en op de grote dag zelf draagt een eerder shoot bij aan meer ontspannen foto's, deze is extra te boeken met 50% korting! Er zijn vaak 2 tot 3 momenten dat ik een bruidspaar ontmoet voorafgaand aan de bruiloft. Ik reken geen reistijd op de dag van de bruiloft, dit is inclusief, wel de benzine per kilometer. Thuisgekomen ga ik aan de slag met een dubbele back-up, selecteren, bewerken, en een mooie preview maken. Binnen 5 dagen ontvangen jullie een mooie leuke sneek peak met min. 10 foto's en gelijk ook alle foto's. Zodra er een selectie is gemaakt uit alle foto's ga ik aan de slag met de bewerking en deze worden op een mooi USB stickje per post toegestuurd. Ik zet mijn 100% in om jullie dag compleet en verzorgd vast te leggen.

Ik neem 3 camera's mee (Canon 5D Mark III & Mark IV). De lenzen zijn van een hoge kwaliteit en in combinatie met de camera kan er ook onder slechte (licht) omstandigheden heldere foto's gemaakt worden.