Zwangerschap & New Born Shoot ♥ €350,- 
Voor aankomende ouders is er een leuke combinatie te boeken van een zwangerschapsshoot & een new born shoot. De afspraak wordt ongeveer 2 á 1,5 maand voor de uitgerekende datum gepland voor een mooie serie foto's van je buik. Wanneer jullie baby geboren maken we een afspraak voor de new born shoot (oudere broertjes of zusjes zijn uiteraard welkom). Naast een fotoshoot in de studio is het ook mogelijk om op een mooie locatie of bij jullie thuis af te spreken. Jullie ontvangen via de mail tips en advies over de kleding en de eventueel mee te nemen accessoires.

New Born Shoot ♥ €225-
Jullie kleine spruit alleen of samen met jullie op de foto? Natuurlijk kan dat ook, je boekt een ruim uur in de studio of thuis. Ik stuur jullie op voorhand alle nodige informatie toe zodat jullie goed voorbereid en relaxed naar de studio kunnen komen.

Zwangerschapsshoot ♥ €150,-
Alleen jullie samen met de dikke buik op de foto? Je boekt een shoot in de studio of op locatie voor mooie foto's als herinnering aan jullie zwangerschap.

Aanlevering van de foto's
Jullie ontvangen per shoot alle foto's om een selectie van 50 foto's uit te maken - deze worden bewerkt en digitaal aangeleverd. Meer foto's uitzoeken kan natuurlijk, kosten per foto extra : €1,25. 

Extra Mooi
Boek visagie en haarstyling van Fleur Pieterse Beauty Care voor jullie je belly en new born shoot. Voor een fijne touch-up, make up en haar voor  €75,-. Vraag naar de verdere mogelijkheden!