Fijne mensen, prachtige momenten en de liefde die zich laat vastleggen door mijn camera is een prachtig beroep. Herinneringen vastgelegd op beeld die daardoor nooit meer verdwijnen.

Sinds 2004 ben ik werkzaam als bruidsfotograaf en heb ik mijn ervaring en stijl ontwikkeld. Mijn reportages stel ik met veel aandacht samen en deze zijn helemaal naar jullie dag aan te passen. Een reportage begint bij minimaal 4 uur fotografie voor de kleine intieme bruiloften. Bij de meeste bruiloften mogen wij vaak starten bij een uur voor de first look en variëren de reportages van 6 tot 12 uur. Gemiddeld lever ik 50+ foto’s per gefotografeerd uur, mooi bewerkt en in hoge kwaliteit. Naast prachtige foto’s van jullie richten wij ons ook op de omgeving, de locatie, de mensen om jullie heen en de details.  

Persoonlijk contact en op de hoogte blijven van jullie plannen vind ik belangrijk en gezellig. Ik ontmoet mijn bruidsparen 2 á 3 keer voorafgaand aan hun bruiloft en ik ben altijd bereikbaar via de app, telefoon of mail voor vragen of leuke updates. Door een kennismaking en daaropvolgende afspraken kunnen we in jullie planning meekijken en aanpassen naar wat bij jullie dag past.

Fotografie
4 uur fotografie €1.250,-               
- een selectie van 200+ hoge resolutie foto's, deze worden mooi bewerkt en op usb stick opgestuurd   
- 50 preview foto's in een online fotogalerij binnen 5 dagen, om te delen met jullie gasten
- 20x20 cm album met foto’s uit jullie preview 
- ontvangst van alle gemaakte foto's
- vrijblijvend kennismakingsgesprek
- extra uur fotografie €150,-

Maak het extra compleet:
Second shooter - ik neem het liefst mijn second shooter Rachelle mee om jullie dag vanuit verschillende kanten en momenten mee te laten fotograferen. Voor een dag van 4 uur zijn haar kosten €150,- / ieder uur extra €30,-. Bij bruiloften vanaf 6 uur gaat Rachelle meestal mee, dit zijn dagen met soms meer locaties, groter aantal gasten en draagt het bij aan een nog completer en mooier beeld van jullie dag.

Fast Delivery - ontvangst van jullie selectie met zorg bewerkte foto’s binnen 5 dagen - €350,-
Kunnen jullie niet wachten en willen jullie alle foto’s al binnen enkele dagen inzien dan is er de mogelijkheid om ze eerder te leveren dan de aangegeven 6 weken levertijd.

Superfast Preview - een mooie foto selectie van 50 met zorg bewerkte foto’s op dezelfde dag voor 20:00 uur aangeleverd €175,- (alleen icm met het boeken van Second shooter).

Complete Gallery - online fotogalerij met alle foto’s van jullie reportage om te delen met al jullie gasten - €295,- Deze is pass-word protected en mooi vormgegeven. De foto’s zijn te downloaden in hoge resolutie, dat maakt delen makkelijk!

Complete Gallery icm Fast Delivery - online fotogalerij met alle foto’s van jullie reportage binnen 5 werkdagen om te delen met al jullie gasten - €345,- Deze is pass-word protected en mooi vormgegeven. De foto’s zijn te downloaden in hoge resolutie, dat maakt delen makkelijk!

Album - een mooi handgemaakt album maakt jullie dag helemaal af en tastbaar. Een mooi samengesteld en vormgegeven boek is er vanaf €495,- Jullie mogen hiervoor zelf een selectie aanleveren. Klik hier voor meer info


Levertijd - jullie ontvangen jullie preview van 50 foto’s enkele dagen na de bruiloft om alvast te kunnen nagenieten. Binnen 6 weken ontvangen jullie de selectie van ruim 200 bewerkte en hoge resolutie foto’s op usb stick samen met een mini album van 20x20 cm met een selectie foto’s uit de preview.

Love Shoot - ik geef 50% korting op een loveshoot die in combinatie met een bruidsreportage wordt geboekt. Een hele mooie en fijne manier om je meer op je gemak te voelen op jullie grote dag.

Bruidsvideo - omdat bewegend beeld natuurlijk ook bij jullie dag hoort raad ik van harte mijn collega Jan Persoon aan voor de video reportage van jullie grote dag. Klik hier voor zijn portfolio

* Foto’s die zijn gemaakt tijdens een bruidsreportage kunnen gebruikt worden voor portfolio doeleinden. Mochten jullie hier bezwaar tegen hebben, laat het mij weten.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en geldig voor boekingen vanaf 21 maart 2019. Wijzigingen voorbehouden.