een nieuw album!

Voor Jojanne & Abert Jan hebben wij een heel mooi boek mogen maken. Zij zijn een tijdje geleden getrouwd in Huize Scherpenzeel en hadden een bijzondere dag met veel familie en lieve vrienden. Ik mocht hun bruiloft fotograferen. De foto's zijn door Maaike van Ik Blijf Je Trouw verwerkt in een mooi boek. Voor de kaft en de bewaarbox hebben ze gekozen voor een mooi licht linnen en er is een handig lint in de box verwerkt om het boek er makkelijk uit te kunnen halen. We hebben de kleur van het linnen gekozen omdat het mooi passend is bij de sfeer van de dag. Het is zo fijn om door dit boek te bladeren, van het vroege begin van hun grote dag tot aan de kerkdienst in Woudenberg. Ik wens dit jonge bruidspaar jarenlang plezier van hun boek en hoop uiteraard dat de dag opnieuw te beleven is aan de hand van de foto's die ik voor ze heb gemaakt.

Deze Luxe albums maak ik samen met Maaike. Zij is eigenaresse van Ik Blijf Je Trouw. De plek voor leuke kaarten, save the dates en papieren accessoires. Heel fijn dus en ze kan heel mooi vormgeven. Sinds afgelopen zomer helpt zij mij met de boeken. Dit garandeert dat alles helemaal klopt als het boek na overleg naar de drukker mag. Het is altijd aan het bruidspaar om te kiezen voor een eigen gemaakte selectie of dat door mij te laten doen. Maaike gaat hier vervolgens mee aan de slag en we kijken samen naar de plaatsing van foto’s en selectie per pagina. Er gaat veel tijd en concentratie in ieder boek zitten maar daarom worden ze oooo zo mooi! 

Het is ook mogelijk om een kleine variant van het luxe album te bestellen een 20x20 cm formaat. Heel mooi, klein en super handzaam. Binnenkort staat deze ook op de site met een bruiloft van Marije & Nieske die in de moestuin van Hackfort te Vorden trouwden afgelopen zomer.