a thank you note

Bedankt Ad & Margreet voor jullie lieve berichtje! Ik vond het ook leuk en bijzonder om onderdeel uit te mogen maken van jullie mooie dag.

"Wij kijken terug op een hele mooie dag & weer opnieuw/extra nu we de foto's hebben! We vinden ze echt heel mooi geworden! Allemaal heel sfeervol. En een paar heel bijzondere voor ons door het moment en/of de mensen. Heel tof om die te hebben. Super leuk om alles weer een beetje opnieuw te beleven bij het bekijken en ook dingen te zien die we zelf gemist hadden. We vonden het ook prettig hoe het ging. Behalve de fotomomenten hebben we eigenlijk nauwelijks gemerkt dat je aan het fotograferen was en de momenten van overleg waren relaxed en ook fijn hoe je meedacht. We hebben ook veel positieve reacties gehad van onze gasten. Super bedankt! :)"

het mooie boeketje is gemaakt door Mon Fleuri