Stadsvilla Sonsbeek

In april 2014 heeft Stadsvilla Sonsbeek (Arnhem) haar deuren geopend na een verbouwing en een restyling van het pand. Samen met de nieuwe eigenaren en QUUB interior concepts heb ik rond de tafel gezeten om een passend project te bedenken voor de entree, zijruimtes en het grand café. Onderstaand het resultaat en impressie van de serie die bestaat uit circa 40 foto’s.
In de entree en de zijruimte is gekozen om een serie beelden te tonen die objecten uit het verleden van het pand vertegenwoordigen. Nostalgie naar de allure die er ooit was. In het grand café hangen kleurige fantasie puddingen. Ze bevatten ingrediënten die uit het park of uit de keuken van de Stadsvilla komen; hete pepertjes, madeliefjes, gras en bladgoud. De kreeften en de puddingen staan symbool voor de grandeur die tijdens het diner niet ontbrak in de tijd van de graaf en gravin (die het gebouw hebben gebouwd en het park hebben laten aanleggen).

De beelden zijn voor geïnteresseerden te koop in diverse formaten. De prijzen beginnen bij € 125,-, de foto’s worden op dibond verlijmd en met ophang systeem geleverd. Voor de volledige serie en meer informatie kunt u mij een email sturen – info@mashabakker.com