Zwangershapsshoot

Voor aankomende ouders is er een leuke combinatie te boeken bij mij in de studio. Voor € 199,- krijgen jullie een zwangershapsshoot & een new born shoot. Minimaal 3 tot 2 maanden voor jullie uitgerekende datum komen jullie op de foto met de buik. In de studio fotografeer ik met natuurlijk (dag) licht en maak gebruik van frisse en warme kleuren achtergrond. Wanneer jullie baby geboren is komen jullie nog een keertje terug (maximaal 3 weken na de geboorte). Jullie worden samen op de foto gezet en als er al oudere broertjes of zusjes zijn dan mogen die ook gezellig meedoen! Uiteraard word er ook een reeks fijne foto's van de kleine baby gemaakt. Het setje foto's (circa 40) word met zorg bewerkt en aangeleverd binnen 7 werkdagen. Jullie krijgen van tevoren een lijstje hoe je je kunt voorbereiden en we overleggen wat jullie mooi vinden. Hopelijk tot gauw!

BellyShoot_byMashaBakker.jpg

Een Baby Love shoot is ook leuk als kraam kado voor aanstaande ouders.

#zwangerschapsshoot & new born in Arnhem