Masha & Richard - Landgoed Groot Warnsborn

I'm such a lucky girl! Ik ontving dit té leuke en lieve bericht van Masha (ja een naamgenoot) & Richard een dag na hun wedding. Onderstaand de fijne preview die ik voor ze mocht maken. Nogmaals van harte gefeliciteerd Tortelduifjes!

"Lieve Masha,

Wat een prachtige 'preview' heb jij gemaakt! Heerlijk nagenieten met deze prachtige foto's. En wat was het relaxed om jou om ons heen te hebben. Een heerlijk vrolijke super creatieveling! Dank dat je er bij was.

Lieve groet Richard & Masha"

Marthe & Julian

De dag vroeg beginnen bij de bruid. Er word in een serene sfeer aan de make-up en het haar gewerkt. Zacht word er gelachen en langzaam stijgen de vlinders en de zenuwen beginnen te komen. Nog 1x de vows lezen en dan staat hij zometeen voor de deur. Wauw... Jullie zijn zo lief samen Marthe & Julian!

Kleine Lieve Teun

Naast de bruiloften in deze waanzinnige periode mag ik ook liefdevolle ouders en hun kleintjes fotograferen. Meet Teun, de mooie zoon van Feyoena & Niels. Wat is het een dotje en we love blauwe muisjes!

Boek ook jullie new born shoot thuis, check voor meer info : new born

Tanya & Gerben + Murphy

Over een paar dagen gaan deze kersverse puppy ouders trouwen... Can't wait! En Murphy... tja Murphy heeft mijn hartje gestolen met z'n te coole kapsel ;) We hebben park Mariëndal als decor gekozen voor deze love shoot inclusief puppy. Een paar keer moeten verzetten vanwege het weer maar het was het waard, de avond zon maakt alles fluweelachtig en geeft het een gouden randje.

Boek nu ook een love shoot of familie shoot voor de maanden augustus of september.