Bruidsfotografie is een passie, je legt emoties vast en hele bijzondere momenten voor mensen en het laat mij nooit ongeroerd.. Ik probeer van de laatste trends op de hoogte te blijven en heb binnen dit vakgebied een eigen stijl ontwikkeld. Ieder bruidspaar creëert een eigen sfeer op hun bruiloft waar hun persoonlijkheid in terugkomt. Voor mij de uitdaging om dit vast te leggen, iedere bruiloft is uniek en even speciaal. Als ik aan het werk ben dan probeer ik dat zo ontspannen mogelijk te doen en probeer ik onopvallend alle momenten, emoties en details vast te leggen.

Mijn werkzaamheden en investering voor het fotograferen van een bruiloft zien er als volgt uit: voor de meeste reportages geldt dat ik 2 tot 3 dagen inplan aan voorbereidingen, reistijd, fotografie, afwerking en aanlevering van de foto's. Bij interesse maak ik graag een afspraak met een toekomstig bruidspaar om (vrijblijvend) kennis te maken, wensen door te spreken en mijn werk verder toe te lichten met o.a. een voorbeeld album. We bespreken jullie dag en kijken naar de planning, uiteraard een perfect moment om alle vragen te stellen en te zien of er een klik is. De verlovingsshoot is voor een leuke kennismaking met mij als fotografe en op de grote dag zelf draagt een eerder shoot bij aan meer ontspannen foto's. Er zijn vaak 2 tot 3 momenten dat ik een bruidspaar ontmoet voorafgaand aan de bruiloft, voor een koffie of telefonisch houden we contact. Ik reken geen reistijd op de dag van de bruiloft, dit is inclusief. Thuisgekomen ga ik aan de slag met een dubbele back-up, selecteren, bewerken, preview maken en een het mini-album. Binnen 5 dagen ontvangen of op de dag zelf stuur ik een leuke sneek peak met min. 10 foto's. Binnen een maand na de bruiloft worden alle foto's op een mooi USB stickje per post toegestuurd. Ik zet mijn 100% in om jullie dag compleet en verzorgd vast te leggen.

Ik neem altijd twee camera's mee (Canon 5D Mark III). De lenzen zijn van een hoge kwaliteit en in combinatie met de camera kan er ook onder slechte (licht) omstandigheden heldere foto's gemaakt worden. De foto kaartjes worden bij thuiskomst direct gekopieerd naar 2 schijven. De foto's blijven hier ook op staan - jarenlang - dus mochten jullie ze kwijt zijn dan kunnen jullie ze altijd opvragen.

Wil je een leuk stukje lezen over mijn werkwijze check dan: fotograafkiezen.nl