Hans & Sanne 

Masha was onze fotograaf op onze bruiloft. Ze deed het echt geweldig! Ze heeft prachtige foto's gemaakt en dacht goed mee op de dag zelf! Daarnaast is Masha een heel erg leuk en gezellig mens! We zijn erg blij met het eindresultaat van ons prachtige fotoalbum.

Manon & Richard

Masha maakt prachtige foto's! Na het kennismakingsgesprek hadden wij alle vertrouwen in Masha en haar kwaliteiten. Dit heeft ze absoluut waargemaakt! Masha is persoonlijk en gaat niet voor eigen winst. Ze heeft zo goed naar onze wensen geluisterd en de foto's zijn geworden waar wij op gehoopt hadden. Natuurlijk hebben we vooraf ook wel haar portfolio bekeken en haar stijl past bij wat wij zochten. Ik zou zeggen; spreekt de portfolio van Masha jullie aan, vraag een kennismakingsgesprek aan met Masha. Ik zou haar zo weer boeken voor onze bruiloft en haar iedereen aanraden! Buiten het feit dat Masha mooie foto's maakt, is ze ook een erg fijn en leuk mens! Ook wel een puntje op zo'n belangrijke dag, je bent veel samen en ze heeft veel contact met de gasten. Dit hebben we overigens ook gehoord van onze gasten.

Otteline & Patrick

Masha heeft onze dag geweldig weten vast te leggen! Haar identieke stijl komt prachtig in de foto's terug. Lekker ongedwongen - als we afspraken was het altijd ontzettend gezellig. Hierdoor hebben ook ongedwongen foto's kunnen maken, beginnende met een geweldige loveshoot en gevolgd door een fantastische huwelijksdag! Masha was de hele dag en avond aanwezig en alle gasten waren dol op haar. We horen nog regelmatig van gasten dat we 'zo'n leuke, spontane en behulpzame fotografe' hadden! We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen. Dankjewel!!!

Naomi & Jelmer

Is er iets belangrijker dan perfecte foto's op de meest romantische dag van je leven? Omgang met gasten: top! Foto's; ook mede daardoor, fantastisch! 

Kevin & Fleur

Ik heb niks dan geweldig mooie en lieve woorden voor Masha! 
Zij heeft onze bruiloft in Frankrijk geweldig vast weten te leggen en elke keer als ik de foto's nu terug kijk dan herbeleef ik het gevoel van toen weer helemaal opnieuw! De gesprekken vooraf aan de wedding waren al heel erg gezellig en heel relaxed en op de dag zelf heeft ze mij ontzettend geholpen en helemaal 'relaxed' gehouden! Onze gasten waren ook ontzettend over haar te spreken! Een hele lieve meid met onwijs mooie en originele foto's!! Ik kan niet wachten om in de toekomst onze familie foto's ook bij haar te maken!

Hajo & Nadine

Masha is een supergezellige meid die je meteen op je gemak stelt. Mede daardoor zijn de foto's prachtig geworden. Haar enthousiasme is aanstekelijk, we kregen na afloop van diverse gasten complimenten over haar. Ook had Masha enkele goede tips voor onze bruiloft in het algemeen (als fotograaf heeft zij tig bruiloften gezien en weet zij dus wat wel en niet werkt). We zijn zeer te spreken over haar en haar werk en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!

Tim & Veroniek

Masha heeft onze bruiloft zeer professioneel en vooral prachtig vast gelegd. Ze is open , vrolijk, sociaal en duidelijk zeer ervaren, levert topwerk en is zeer redelijk gepreist. Kortom een absolute aanrader!!!