Masha & Richard - Landgoed Groot Warnsborn

I'm such a lucky girl! Ik ontving dit té leuke en lieve bericht van Masha (ja een naamgenoot) & Richard een dag na hun wedding. Onderstaand de fijne preview die ik voor ze mocht maken. Nogmaals van harte gefeliciteerd Tortelduifjes!

"Lieve Masha,

Wat een prachtige 'preview' heb jij gemaakt! Heerlijk nagenieten met deze prachtige foto's. En wat was het relaxed om jou om ons heen te hebben. Een heerlijk vrolijke super creatieveling! Dank dat je er bij was.

Lieve groet Richard & Masha"

Marthe & Julian

De dag vroeg beginnen bij de bruid. Er word in een serene sfeer aan de make-up en het haar gewerkt. Zacht word er gelachen en langzaam stijgen de vlinders en de zenuwen beginnen te komen. Nog 1x de vows lezen en dan staat hij zometeen voor de deur. Wauw... Jullie zijn zo lief samen Marthe & Julian!

Kleine Lieve Teun

Naast de bruiloften in deze waanzinnige periode mag ik ook liefdevolle ouders en hun kleintjes fotograferen. Meet Teun, de mooie zoon van Feyoena & Niels. Wat is het een dotje en we love blauwe muisjes!

Boek ook jullie new born shoot thuis, check voor meer info : new born

Tanya & Gerben + Murphy

Over een paar dagen gaan deze kersverse puppy ouders trouwen... Can't wait! En Murphy... tja Murphy heeft mijn hartje gestolen met z'n te coole kapsel ;) We hebben park Mariëndal als decor gekozen voor deze love shoot inclusief puppy. Een paar keer moeten verzetten vanwege het weer maar het was het waard, de avond zon maakt alles fluweelachtig en geeft het een gouden randje.

Boek nu ook een love shoot of familie shoot voor de maanden augustus of september.

Meet this princess

Meet Isabella, haar trotse broer Julius kan haar niet loslaten... Dat is ook niet gek, dit bonbonnetje is om op te eten and I'm in love! Dank je wel Ilse & Sam dat ik jullie mooie meisje mocht vastleggen thuis.

#newbornathome #arnhem #lifestyle #sweetness #newborn #fotografie

MARRIED!!!

Ewout & Maartje, samen met hun 4 lievelingen. Een dag op Rhederoord vol liefde, leuke mensen, veel lachen, grote vreugdetranen, prachtige anekdotes en voor mij weer heerlijke samenwerkingen. Hier een kleine preview van een wonderfull day! 

samenwerking oa met Het bruidsmeisje, Saakje Bakmeisje, Jan Persoon Videografie, La NouNou, Nozili, Fleur Pieterse Beauty Care op Landgoed Rhederoord

Nataly & Aiske

Wauw... Ik heb zo genoten van dit lieve stel! Een ochtend vol tranen van blijdschap, een middag met chips op de witte loper, vlinders tegen een blauwe lucht en vooral heel veel liefde <3 Er komen nog meer foto's I promiss! Ook van hun fijne love shoot :)

#Klooster Bethlehem, te Haren. 

Yellow Summer // Trouwlala Styled Shoot #5

Het is 30˚ graden buiten, een perfect temperatuurtje om een uitgebreide sneak peek van onze shoot te laten zien. Lekker citroenig en summer fris - Yellow Summer. Hét thema van ons nieuw event in september!

Photo and organisation Masha Bakker Matijevic - Photography / Masha Matijevic
Video Jan Persoon Videografie / Jan Persoon
Organisation & styling: BEST DAY EVER Events /Nailia Yermakova
Sweet table Saakje bakmeisje / Saakje Visser
MUAH: Fleur Pieterse Beauty Care / Fleur Pieterse
Flowers: La Fleuri / Maddy Beekhuizen
Stationery: Ik blijf je trouw / Maaike van der Zee
Bridal dress: Laura van Rooij Bruidscouture
Suit Rietbergh maatpakken & trouwpakken
Porcelain Studio Lenneke Wispelwey
Engagement ring and accessories Minouche en Rûne Sieraden
Wedding rings Atelier-12hoven
Bar Shake and Serve
Photobooth Taped Photobooth
Thank you to Kady Klaassen (Masha's intern), Jet de Bruyne (de BAKBAR)