MARRIED!!!

Ewout & Maartje, samen met hun 4 lievelingen. Een dag op Rhederoord vol liefde, leuke mensen, veel lachen, grote vreugdetranen, prachtige anekdotes en voor mij weer heerlijke samenwerkingen. Hier een kleine preview van een wonderfull day! 

samenwerking oa met Het bruidsmeisje, Saakje Bakmeisje, Jan Persoon Videografie, La NouNou, Nozili, Fleur Pieterse Beauty Care op Landgoed Rhederoord

Nataly & Aiske

Wauw... Ik heb zo genoten van dit lieve stel! Een ochtend vol tranen van blijdschap, een middag met chips op de witte loper, vlinders tegen een blauwe lucht en vooral heel veel liefde <3 Er komen nog meer foto's I promiss! Ook van hun fijne love shoot :)

#Klooster Bethlehem, te Haren. 

Yellow Summer // Trouwlala Styled Shoot #5

Het is 30˚ graden buiten, een perfect temperatuurtje om een uitgebreide sneak peek van onze shoot te laten zien. Lekker citroenig en summer fris - Yellow Summer. Hét thema van ons nieuw event in september!

Photo and organisation Masha Bakker Matijevic - Photography / Masha Matijevic
Video Jan Persoon Videografie / Jan Persoon
Organisation & styling: BEST DAY EVER Events /Nailia Yermakova
Sweet table Saakje bakmeisje / Saakje Visser
MUAH: Fleur Pieterse Beauty Care / Fleur Pieterse
Flowers: La Fleuri / Maddy Beekhuizen
Stationery: Ik blijf je trouw / Maaike van der Zee
Bridal dress: Laura van Rooij Bruidscouture
Suit Rietbergh maatpakken & trouwpakken
Porcelain Studio Lenneke Wispelwey
Engagement ring and accessories Minouche en Rûne Sieraden
Wedding rings Atelier-12hoven
Bar Shake and Serve
Photobooth Taped Photobooth
Thank you to Kady Klaassen (Masha's intern), Jet de Bruyne (de BAKBAR)

little mister

Weet je wat mooi is? Als je de bruiloft van twee verliefde mensen hebt mogen fotograferen en vervolgens een jaar of een paar jaar later hun mooie wondertje. Gelukkig word ik hier vaak voor gevraagd en het is zo mooi en leuk om te doen. Mensen in hun nieuwe rol van ouder te zien en dat hun geluk nog completer is. Meet 

Pauline & Jorrit

22 juli 2016, Château de Raay te Baarlo

Dé datum en dé locatie van dit lieve stel. Een zonnetje, op 1 van de warmste dagen afgelopen zomer en een taart die niet wegsmolt. De liefde werd gevierd in de tuin van het Château temidden van lieve vrienden en familie. En oh my... wat hebben we heerlijk gegeten :)

J&J

English... Nee gewoon in Nijmegen, maar wat een mooi stel! Lieve J&J zijn getrouwd in De Meesterproef in Nijmegen. Stiekem was alles vintage en lovely. Een bijzondere jurk van 100 jaar oud en een pak dat gekocht is in Edinborough en een one of a kind Morgan. 

Vorig jaar mocht ik haar zus fotograferen en daarna hebben ze mij gevraagd voor hun foto's, wat een eer. Ik heb er iedere minuut van genoten...

Hartje Nijmegen - de Blauwe Hand

Onlangs zijn de lieve Hanneke en Dorus in het huwelijksbootje gestapt! Een bad van een mooie woorden, een beetje regen, zelfgebakken taartjes en fijne mensen. Getrouwd in het Gemeentehuis in Nijmegen en geborreld in de oudste kroeg van de stad - de Blauwe Hand. De plek waar ze elkaar ontmoet hebben en waar Hanneke jarenlang heeft gewerkt en nog steeds gaat zitten als ze aan een boek moet werken. Met een glas zelfgebrouwen bier heften we het glas en proostten we op dit mooie bruidspaar!

Ellen & Derek

Een blauwe kever, pioenrozen, een mooie sluier en dat allemaal in het hartje van het Spijkerkwartier Arnhem. Getrouwd in een kunstwerk van de tentoonstelling "Transition Sonsbeek 2016", een receptie in de Stadsvilla met taart van Saakje Bakmeisje; Arnhemser kan het het niet worden... Big love! Gefeliciteerd lieve Ellen & Derek met jullie mooie huwelijk!