In de zomer van 2004 heb ik mijn eerste bruidsreportage gefotografeerd, het was spannend maar ik wist gelijk dat ik mijn passie had gevonden. Ik hou van bruiloften en bij iedere bruiloft krijg ik op een bepaald punt wel een keer waterige ogen. Wanneer een bruid word weggegeven door haar vader of tijdens een mooie speech. Bruiloften raken en inspireren mij. Het is een voorrecht om een zo bijzondere dag voor mensen vast te mogen leggen en er een blijvende herinnering van te creëeren.

Ik kan echt niet zonder mijn camera en word erg gelukkig van fijne plaatjes. Maar mijn allerliefste baby en vriend, mijn studio maatje Luuk (hond), mijn familie, vrienden, stedentripjes, lezen en lekker eten horen ook in het rijtje "houden van" thuis. Ik ben heel blij met mijn vak en het werk wat ik doe. Het is het mooiste beroep dat er is en het is prachtig om dit iedere dag te mogen doen. 

Naast mijn trouwreportages werk ik ook als free lance fotografe voor uiteenlopende opdrachtgevers aan verschillende opdrachten; food-, life style-, product-, fashion- en event- fotografie. Met een eigen professionele studio fotografeer en werk ik hier o.a. aan kinder-, portret-, model- en product- fotografie. Mijn werk brengt mij op de leukste plekken en ik ontmoet de meest bijzondere mensen. Vanuit mijn fijne studio in Anrhem werk ik door heel Nederland met af en toe ook uitstapjes naar het buitenland. Bekijk mijn free lance website voor een indruk: www.by.mashabakker.com

Hopelijk spreekt mijn stijl van fotograferen jullie aan en willen jullie kennismaken. Jullie kunnen een mailtje naar mij sturen - contact met mij.

Wil je een leuk stukje lezen over mijn werkwijze check dan: fotograafkiezen.nl