In de zomer van 2004 heb ik mijn eerste bruidsreportage gefotografeerd, het was spannend maar ik wist gelijk dat ik mijn passie had gevonden. Ik hou van bruiloften en bij iedere bruiloft krijg ik op een bepaald punt wel een keer waterige ogen. Wanneer een bruid word weggegeven door haar vader of tijdens een mooie speech. Bruiloften raken en inspireren mij. Het is een voorrecht om een zo bijzondere dag voor mensen vast te mogen leggen en er een blijvende herinnering van te creëeren.

Ik kan echt niet zonder mijn camera en word erg gelukkig van fijne plaatjes. Het is het mooiste beroep dat er is en het is prachtig om dit iedere dag te mogen doen. 

Naast mijn trouwreportages werk ik ook als free lance fotografe voor uiteenlopende opdrachtgevers aan verschillende opdrachten; food-, life style-, product-, fashion- en event- fotografie. Met een eigen professionele studio fotografeer en werk ik in Arnhem maar mijn werk brengt mij op de leukste plekken door heel Nederland en ook weleens daarbuiten. Bekijk mijn free lance website voor een indruk: www.studiomashabakker.com


Bij een bruiloft komen verschillende beroepen en diensten elkaar tegen daarom heb ik in 2012 samen met een aantal collega's Trouwlala opgericht. Trouwlala bestaat uit professionals met een passie en expertise voor trouwen. Wij schrijven blogs, inspireren, geven tips, werken aan prachtige sfeer shoots en organiseren ieder jaar een trouw event in Stadsvilla Sonsbeek. De styled shoots in mijn portfolio zijn een resultaat van onze samenwerking! Klik op deze link om onze pagina te bezoeken


Mijn studio is gevestigd in het oude buurthuis van het Modekwartier. Aan de Oost Peterstraat, een zijstraatje van de Klarendalsweg in Arnhem. De ruimte is gelegen op de 2de etage en heeft een enorm raam op het zuiden, hierdoor heb ik fantastisch licht en werk ik zowel met daglicht als kunstlicht tijdens shoots. Deze heerlijke werkruimte gebruik ik om mensen te ontvangen, achter de computer te zitten voor de nodige nabewerking en er vinden (uiteenlopende) shoots plaats. Ik zit in het hart van het zogeheten Modekwartier er zijn leuke winkels en restaurants te bezoeken.